Ce a fost capabila sa faca aceasta tanara din dragoste pentru sotul ei. “Daca se desparte maine?”

S-au intalnit doar cu o luna in urma, dar s-au indragostit nebuneste unul de celalalt. Atata de mult incat s-au si casatorit la prima lor intalnire.



Olesya, o tanara care locuia in orasul Saransk, din Rusia, l-a intalnit pe un site de socializare pe Rouslan Toumaniantz, un rus stabilit de mai multi ani in Belgia, in orasul Kortrijk, unde are o afacere de succes – un salon de tatuaje.
La trei saptamani dupa ce s-au cunoscut pe internet, cei doi s-au intalnit pentru prima data in persoana. El a cerut-o de sotie, iar ea a acceptat pe loc si au facut pasul in aceeasi zi.
Ca sa-i arate ca sentimentele ei sunt profunde, Olesya i-a spus proaspatului sot sa-i tatueze tot trupul, asa cum il are si el.
Incantat de idee, el i-a tatuat pe fata numele lui – Ruslan, iar deasupra sprancenei i-a tatuat mesajul “All for love”.
Deocamdata, Ruslan i-a facut proaspetei sale sotii doar cateva tatuaje, din care cel de pe fata este cel mai mare, dar nici nu a avut timp, pentru sa sunt casatoriti de cateva zile.
Pana la prima aniversare spera sa o tatueze complet. Spre binele ei, toata lumea spera ca aceasta casnicie va dura vesnic.


Sursa: Pro TV

{ 0 comentarii... Skip ke Kotak Komentar }

Tambahkan Komentar Anda

 

Blogger news

Blogroll

About

Vizioneaza si uimeste-te! © 2012 | Template By Jasriman Sukri