Imaginile tulburătoare care zdrobesc inima oricărei mame. Medicii credeau că se va naşte mort. Bebeluşul FĂRĂ cutie craniană


Pe parcursul sarcinii a fost atentă şi a respectat toate indicaţiile pe care i le-au oferit medicii. A mers la cel mai bun spital din Moscova şi la fiecare ecografie, aceştia au liniştit-o şi i-au spus că va deveni mămica unui copil sănătos de care se va bucura toată viaţa.

Numai că în ziua în care trebuia să nască, în momentul în care au făcut ultima ecografie, medicii au înmărmurit: bebeluşul nu avea cutie craniană. Creierul său era protejat doar de pielea capului.


 

CLICK AICI PENTRU POZE CUTREMURATOARE->http://adfoc.us/12461919895529

Când i-au dat verdictul sfârşietor mamei, acesteia nu i-a venit să creadă. Mai mult, medicii i-au spus femeii că fătul nu va rezista, şi că va muri imediat după naştere.

Însă nu s-a întâmplat aşa: copilul, un băieţel, a luat în greutate, iar şi a fost externat din spital. Acum mama lui se luptă să îl opereze la o clinică din SUA, acolo unde medicii i-ar putea pune o protecţie metalică sau osoasă, care să îi ferească creierul copilului şi acesta să se poată dezvolta normal.

{ 0 comentarii... Skip ke Kotak Komentar }

Tambahkan Komentar Anda

 

Blogger news

Blogroll

About

Vizioneaza si uimeste-te! © 2012 | Template By Jasriman Sukri