Poveste incredibila in India. Si-au inmormantat fiul, iar peste 10 zile s-au trezit cu el la usa







Un tanar de 20 ani, din Kerala, India, crezut decedat de familie, le-a batut parintilor la usa, la zece zile dupa "inmormantare".



In data de 22 ianuarie, politia din Chennai, India, le-a dat parintilor lui Mohammad Harris cea mai proasta veste: fiul lor fusese declarat mort. Cei doi au mers, i-au ridicat trupul neinsufletit si au organizat ceremonia de inmormantare, scrie Times of India.
Haris a ajuns in Chennai in data de 16 ianuarie, in cautarea unui loc de munca. Tanarul a disparut din camera in data de 18 ianuarie, iar managerul locului unde se cazase i-a perchezitionat camera si a gasit o punga si numarul de telefon al parintilor barbatului, care au fost contactati si informati ca fiul lor lipseste.
Acestia au alertat politia, care a deschis o ancheta si au pornit in cautarea lui Haris.
In data de 20 ianuarie, politistii au recuperat cadavrul unui barbat din raul Cooum, langa Chintadripet. Autoritatile au banuit ca ar putea fi vorba despre Haris si i-au chemat parintii in oras.
"Au mers la morga spitalului General Guvernamental in data de 21 ianuarie si au identifcat trupul neinsufletit ca al fiului lor, cu ajutorul lenjeriei intime si a unei cicatrici pe piciorul stang. Le-am predat cadavrul", a explicat unul dintre politisti.
Trupul neinsufletit a fost transportat in Kerala, unde au fost organizare ritualurile de inmormantare. La scurt timp, parintii lui Haris au primit un telefon de la o ruda indepartata din Bangalore, care le-a spus ca fiul lor este in viata. I-au trimis fotografii cu acesta, iar ruda a confirmat identitatea tanarului.
Duminica, la 10 zile dupa inmormantare, Haris a batut la usa parintilor.
"Vecinilor li s-a ridicat parul pe corp cand l-au vazut pe tanar mergand spre casa. Multi nu au crezut ca este vorba despre Haris", a marturisit un politisit din Chennai, martor la scena.
Haris, pe de alta parte, nu a fost foarte fericit ca familia lui a identificat un corp aflat in descompunere ca fiind al lui, a spus ofiterul de politie. Insa, nu a dezvaluit de ce s-a hotarat dintr-o data sa paraseasca Chennai si sa plece in Bangalore.
Politia din Triplicane incearca acum sa descopere acum adevarata identitate a barbatului identificat de parintii lui Harris ca fiind fiul lor. Acestia au fost chemati din nou la sectia de politie. Autoritatile planuiesc sa recupereze si craniul trupului neidentificat, in speranta ca vor face lumina in acest caz.

SURSA: www.protv.ro

{ 0 comentarii... Skip ke Kotak Komentar }

Tambahkan Komentar Anda

 

Blogger news

Blogroll

About

Vizioneaza si uimeste-te! © 2012 | Template By Jasriman Sukri