Scandal monstru in Antena 1! Simona Gherghe a facut o noua gafa de proportii - A jignit-o pe Rona Hartner, iar ea a plecat din platou!

Simona Gherghe a avut de tras foarte mult dupa episoadele jenante pe care le-a prezentat la televiziune cu Ioana Tufar. A facut apoi cateva fapte bune, dar se pare ca nici saptamana asta nu a inceput-o cu dreptul.

CLICK video->http://adfoc.us/12461919422708

Astazi a avut-o ca invitata pe Rona Hartner, concurenta la "Te cunosc de undeva" si cu care a dorit sa poarte un dialog despre viata. Totul a decurs bine pana cand Simona a decis sa ii arate un material din 1999 atunci cand Rona s-a certat cu Vadim Tudor. Politicianul o acuza de prostitutie si ca ar fi fost amanta fostului presedinte Emil Constantinescu.
La revenirea in platou, Rona a reactionat dur, fiind deranjata ca Simona a prezentat doar partea negativa si doar opinia lui Vadim . "Nu mi-a placut ca ai prezentat doar ce a spus Vadim. Asa ca iti multumesc, pa", a spus Rona care s-a ridicat nervoasa si parasit platoul.{ 0 comentarii... Skip ke Kotak Komentar }

Tambahkan Komentar Anda

 

Blogger news

Blogroll

About

Vizioneaza si uimeste-te! © 2012 | Template By Jasriman Sukri