SOCANT!S-a nascut FARA JUMATATE DE FATA. Povestea CUTREMURATOARE a unui COPIL DIFORM pe care nici macar propria mama nu l-a putut privi

"Cum as putea sa iubesc un copil care arata asa?" Pentru majoritatea mamicilor, nasterea este o binecuvantare, insa pentru o tanara din Marea Britanie a fost un moment de groza.
"Cum as putea sa iubesc un copil care arata asa?" Pentru majoritatea mamicilor, nasterea este o binecuvantare, insa pentru o tanara din Marea Britanie a fost un moment de groza.

Charlene Machin a adus pe lume doi baieti gemeni la varsta de 33 de ani. Tanara a nascut prematur prin cezariana, la doar 32 saptamani de sarcina. Proaspat devenita mamica, femeia a fost informata de medici ca unul dintre gemeni are o problema. Bebelusul se nascuse fara partea stanga a fetei. Nu avea nici ochi, nici ureche, frunte si nici nara. Arata ca si cum jumatate din fata i-a fost stearsa. Tanara mama a avut un soc a doua zi dimineata cand s-a dus sa-si vada gemenii.
emeia le-a declarat jurnalistilor unui cotidian britanic ca nu si-a putut privi bebelusul diform. Mult timp s-a simtit vinovata si nu a stiut cum sa depaseasca acest moment. Charlene Machin a marturisit ca a simtit groaza cand si-a luat prima data in brate copilul diform. "Cum as putea sa iubesc un copil care arata asa", isi tot spunea proaspata mamica.

Chiar daca l-a hranit si a avut grija de el, femeia a povestit ca timp de doi ani de zile nu si-a putut iubi fiul diform. "Nu am putut simtit nimic, decat un gol in suflet. Desi zambeam, in interior eram sfasiata", a adaugat Charlene Machin. Desi se spune ca instinctul matern face ca o mama sa-si iubeasca copil indiferent cum arata acesta, tanara a spus ca nu acesta a fost si cazul ei. "Nu l-am putut iubi din cauza diformitatii. Am simtit in schimb durere", si-a amintit femeia.

In prezent gemenii au sapte ani. Spre deosebire de mama sa, Oliver, baietelul complet sanatos, l-a iubit pe Harry, fratele geaman diform, de cand se stie. Micutul a fost dintotdeauna protectorul fratelui sau alungandu-i pe care se uitau cu spaima cand el si fratele lui ieseau la plimbare. "E fratele meu. Nu conteaza cum arata", le spune sub forma de repros Oliver curiosilor care se uita lung la fratele lui.{ 0 comentarii... Skip ke Kotak Komentar }

Tambahkan Komentar Anda

 

Blogger news

Blogroll

About

Vizioneaza si uimeste-te! © 2012 | Template By Jasriman Sukri