Știai că IUBITA lui VIRGIL IANȚU ARATĂ atât de BINE? Uite-o pe Roxana, mama FETIȚEI prezentatorului! FOTO -

Virgil Ianțu este o vedetă extrem de discretă. Fostul prezentator reușește cu brio să apară pe sticlă doar cu realizările sale pe plan profesional, ținându-și departe de ochii presei viața personală. Așa se face că nu multă lume știe cum arată cea alături de care artistul este de 10 ani.



Roxana, iubita lui Virgil Ianțu, cu care fostul prezentator de la Kanal D are o relație de mai bine de 10 ani, este o brunetă superbă. Actorul este însă extrem de discret în ceea ce privește viața personală, motiv pentru care nu multă lume știe cum arată femeia cu care acesta se iubește și are și un copil adorabil, Jasmina, în vârstă de 10 ani.
Deși se iubesc și par să se înțeleagă de minune, Ianțu și Roxana nu s-au luat cu acte. Cu toate acestea, relația lor pare să dureze datorită comunicării dintre ei, duăp cum artistul mărturisește.
"Suntem amândoi foarte relaxați, avem o comunicare foarte bună. Roxana știe că-mi place să ies cu prietenii, iar eu nu am probleme când ea vrea să plece cu o prietenă pe undeva, să se destindă", marturiște Virgil.
Virgil Ianțu, pe numele real Virgil Gătăianțu, s-a născut pe 20 februarie 1972, la Timișoara. Este un cântăreț și prezentator român. Virgil Ianțu a fost prezentatorul multor emisiuni de pe postul român de televiziune Prima TV precum: ”Vrei să fii miliardar?”, ”Copiii spun lucruri trăsnite” și ”Te crezi mai deștept?”. Membru al formației The Fifties (principalul solist fiind Ștefan Bănică jr), Ianțu făcea parte din backing-vocal. A prezentat și emisiunea ”Vrei să fii milionar?!”, la Kanal D.



{ 0 comentarii... Skip ke Kotak Komentar }

Tambahkan Komentar Anda

 

Blogger news

Blogroll

About

Vizioneaza si uimeste-te! © 2012 | Template By Jasriman Sukri