VIDEO Elev de 15 ani batut de patru colegi in scoala! A fost lovit cu bestialitate cu pumnii si picioarele in timp ce un altul filma si se amuza

Un elev de 15 ani a fost batut de patru colegi, intr-un liceu din Braila. Toata scena a fost filmata de alt elev care a postat filmuletul pe internet, Politia si Inspectoratul scolar Braila declansand anchete in acest caz.





CLICK VIDEO->http://adfoc.us/12461920507466

 

Potrivit unor surse din cadrul Politiei Braila, baiatul de 15 ani care a fost batut in Liceul Anghel Saligny, din Braila, i-ar fi incitat pe agresori cu cateva zile inainte de fapta comisa in scoala. Practic, baiatul si-ar fi amenintat cu bataia patru colegi, ulterior acestia agresandu-l in scoala in care invata, scena fiind filmata de alt copil.

Adolescentii il bat pe elevul de 15 ani, fiecare aplicand propria tehnica de lovire. Unul dintre agresori si-a transformat victima in sac de box pe care o loveste in serii rapide cu pumnii, in timp ce altul isi ia avant cativa pasi pentru ca din saritura sa-l loveasca cu piciorul in zona toracelui.

Pe imagini se vede cum, la un moment dat, un coleg intra in clasa si, in loc sa intervina, incepe sa dea fara mila in baiatul cazut pe o banca. In tot acest timp victima sta nemiscata si incaseaza lovitura dupa lovitura.

Niciuna dintre parti nu a depus plangere, insa toti cei patru adolescenti au fost amendati cu cate 500 de lei si s-au ales cu nota scazuta la purtare.

"Incidentul s-a intamplat in urma cu o saptamana, dar filmuletul a fost pus pe Youtube ieri (n.r. - joi), dupa ce s-au luat masuri drastice impotriva agresorilor, a fost o masura din partea combatantilor. Banuiesc ca scoala va reveni in acest caz pentru ca acum, o data cu postarea pe internet a filmuletlui, sunt si situatii agravante, popularizarea evenimentului", a declarat inspectorul general al ISJ Braila, Iulian Danielescu, conform Mediafax.

{ 0 comentarii... Skip ke Kotak Komentar }

Tambahkan Komentar Anda

 

Blogger news

Blogroll

About

Vizioneaza si uimeste-te! © 2012 | Template By Jasriman Sukri