9 lucruri care iti fac pofta de sex oricandIn ultima vreme, totul ti-e indiferent? Inclusiv sexul nu iti mai ridica... moralul? Atunci e cazul sa te apuci de una dintre aceste activitati cu efect de afrodisiac.
1. Cu cat esti mai fericit si vesel, cu atat ai mai mult chef de sex
Un studiu realizat de Springer in 2008 a scos la iveala faptul ca oamenii fericiti faceau de 10 ori mai mult sex decat cei tristi.
2. Apuca-te de jocuri video!
Potrivit unui sondaj realizat de Harris Interactive, femeile care se joaca jocuri video au mai multe sanse sa faca sex cel putin o data pe saptamana fata de cele care nu au acest hobby. In plus, majoritatea lor se afla intr-o relatie serioasa.
3. Mediteaza !
Femeile spirituale fac sex mai des si cu mai multi parteneri decat restul, arata un studiu din 2009. Din pacate, tot ele sunt cele care folosesc mai rar o forma de protectie. La barbatii lucrurile stau exact invers.
4. Ai grija de sanatatea ta, mai ales de cea a inimii tale!
Cercetarile arata ca cei care au probleme cardiovasculare au si un libido scazut. Pe de alta parte, cei care fac sex des reduc sansele unei boli de inima.
5. Sterge praful, da cu aspiratorul, spala vasele!
Un studiu pe 7000 de respondenti a aratat ca atat femeile cat si barbatii care se ocupa de treburile casei fac mai mult sex. Un rol important il joaca satisfactia partenerului cand vede ca imparti munca cu el.
6. Fa mai mult sport!
Barbatii activi au un apetit sexual ridicat. Un studiu din 1990 a aratat ca cei sedentari care se apucasera recent de un antrenament au observat schimbari pozitive in viata lor sexuala. Practic, faceau mai des sex.
7. Fii atragator si sexy!
Un cercetator a aratat ca barbatii atragatori aveau mai multe relatii decat cei care aratau bine.
8. Cei care locuiesc in locuri calde au parte de actiune
Un sondaj realizat de Trojan arata ca oamenii care locuiesc in locuri calde au parte de mai multa actiune decat cei care traiesc in tari cu o clima rece. Caldura actioneaza ca un conductor al dorintelor sexuale.
9. Calatoreste cu partenerul
Intr-un sondaj recent din SUA, 77% dintre cuplurile care fac calatorii impreuna au marturisit ca au o viata sexuala foarte buna, in timp ce doar 63% din cuplurile care fac calatorii solo au putut spune acelasi lucru.


{ 0 comentarii... Skip ke Kotak Komentar }

Tambahkan Komentar Anda

 

Blogger news

Blogroll

About

Vizioneaza si uimeste-te! © 2012 | Template By Jasriman Sukri